Steunpunt Acquisitiefraude (SAF) gaat op in Fraudehelpdesk

11-2-2014

De telefooncentrale van het Steunpunt Acquisitiefraude is enige tijd geleden al overgenomen door de Fraudehelpdesk. Nu zet SAF de volgende stap en gaat verder onder de naam van de Fraudehelpdesk. Voortaan worden alle meldingen verwerkt door de Fraudehelpdesk die er op is ingericht de meldingen en klachten over meer dan honderd verschillende fraudevormen te registreren. Indien nodig, wordt de melding doorgezet naar de juridische afdeling die voorheen onder de naam SAF functioneerde.

Aan de registratie, voorlichting, advies en hulp verandert er verder voor ondernemers niets. De website wordt momenteel aangepast, tot dat dit rond is kunnen meldingen nog gewoon om de site van SAF worden achterlaten. Het antwoord komt al wel van de Fraudehelpdesk.

De Fraudehelpdesk is in de afgelopen paar jaar uitgegroeid tot een vraagbaak voor zowel burgers als ondernemers en haalt regelmatig de pers met waarschuwingen over nieuwe of groeiende vormen van fraude en helpt slachtoffers.
De Fraudehelpdesk is de vinden en te bereiken via www.fraudehelpdesk.nl, per e-mail en telefonisch via +31 (0)88 - 786 73 72 (lokaal tarief).

MKB-Nederland vindt het overnemen van SAF door de Fraudehelpdesk een positieve ontwikkeling. Een goede stap op weg naar minder versnippering, hetgeen de herkenbaarheid en vindbaarheid vergroot.

Bron: MKB Nederland

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers