Succesvol jaar voor Event Center Beekse Bergen en Aviodrome

19-12-2013

Event Center Beekse Bergen en Aviodrome boeken dit jaar beide een forse omzetgroei. Event Center Beekse Bergen dankt haar groei onder andere aan de integratie met de overige onderdelen van Beekse Bergen, waaronder Safaripark Beekse Bergen en Vakantiepark Beekse Bergen. Aviodrome biedt juist een unieke ambiance. De locaties zijn beide succesvol, maar de uitdagingen in 2014 zijn heel divers.

Event Center Beekse Bergen realiseert een omzetgroei van ruim 40% ten opzicht van vorig jaar en Aviodrome groeit nagenoeg 25% ten opzichte van vorig jaar. 'Dit is echt een top prestatie, want beide locaties opereren in een markt die zwaar onder druk staat. Bedrijven besparen op bedrijfsuitjes, personeelsfeesten en vergaderingen, maar met een uniek aanbod kun je toch groeien in deze markt,' aldus Joost Meijers, sales manager Libéma.

Alles-onder-een-dak principe én succesvolle festivals
In september bereikte Event Center Beekse Bergen al haar totale omzetdoelstelling van dit jaar. 'De markt van bedrijfsuitjes en bedrijfsfeestjes is niet makkelijk, maar Event Center Beekse Bergen blijft populair. We bieden de klant een 'alles-onder-een-dak principe' en dat spreekt aan. Zo bieden we een enorm outdoorterrein en zalencentrum, maar ook unieke combinaties met Safaripark Beekse Bergen en het vakantiepark. Daarnaast heeft de markt ontdekt dat Event Center Beekse Bergen een uitstekende festivallocatie is. Best Kept Secret en Decibel komen ook in 2014 weer terug,' vertelt Marieke Boezer, sales medewerker Event Center Beekse Bergen.

In 2014 wordt het outdoor terrein vergroot, doordat een gebouw gesloopt zal worden. Marieke: 'Het theater wordt niet meer gebruikt en wij denken het terrein beter te kunnen benutten door het pand te slopen. Als het pand weg is, kun je ook vanaf het terras van het zalencentrum het meer zien. Dat wordt een mooie eyecatcher. We willen ons daarnaast in 2014 ook meer richten op de Belgische markt. Daar ligt voor ons nog echt een kans!'

Vergaderen tussen de vliegtuigen
Bij Aviodrome was de uitdaging ook groot. De locatie is bij uitstek geschikt voor vergaderingen met break-outs. 'Je merkt dat de markt onder druk staat, maar Aviodrome biedt een unieke sfeer en dat heeft geresulteerd in een omzet stijging van bijna 25%. In 2014 willen we de locatie meer 'plug-and-play' maken. Nu moeten we meubilair en faciliteiten regelmatig extern inhuren en dat willen we graag in eigen beheer houden. Daarnaast moeten we ook nog werken aan onze naamsbekendheid en de mogelijkheden van 'vergaderen tussen de vliegtuigen' nog beter communiceren. 2014 wordt een leuk, maar spannend jaar!'

Bron: High Profile Events

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers