Ten Events organiseert Kick Off voor Creyf's in Studio 21

09-2-2014

Evenementenbureau Ten Events heeft kort geleden, in opdracht van Creyf’s, uitzendbureau van het jaar, een bijdrage geleverd aan de Kick Off in Studio 21 waar 300 medewerkers voor waren uitgenodigd.

"Wij werken al jaren met Ten Events. Zij zijn al die jaren zowel in het voorbereidingstraject als tijdens de uitvoering een betrokken en betrouwbare partner gebleken, die wezenlijk bijgedragen heeft aan een succesvolle reeks Kick Off evenementen", aldus Chantelle Stuart marketingmanager van Creyf’s.

Samen met Femous productions, die zorgde voor de flitsende filmpjes in het programma en het uitgebreide arsenaal aan technisch vernuft in Studio 21 werd het een dynamische en spetterende bijeenkomst. De combinatie van onderdelen uit de 21 on air show en een optreden van cabaretier Jochen Otten zorgde voor een wervelende show. "Door een gedegen voorbereiding, waarbij wij als partner meegenomen werden in het voortraject, konden wij onze kennis goed bundelen met de marketingafdeling van Creyf’s, die bij de voorbereidingen betrokken waren. Al jaren werken we op basis van vertrouwen en de juiste expertise op zeer prettige wijze samen met het uitzendbureau die zich al jaren de beste mag noemen in haar branche. En dat doen we ook door een prettige samenwerking met onze toeleveranciers", aldus Marco ten Berge van Ten Events. De apotheose van de avond was de bekendmaking van de incentive reis 2014, die men kon verdienen door uitmuntende prestaties neer te zetten gedurende het jaar 2013. Dit jaar mogen zo’n 150 medewerkers van Creyf’s hun koffers pakken voor een reis naar Ibiza.

Bron: Eventbranche.nl

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers