Toine Dorpmans Groep organiseert 'spetterend' personeelsfeest in Dolfinarium

19-11-2013

Toine Dorpmans Groep heeft zaterdag 9 november in Dolfinarium Harderwijk het personeelsfeest voor 2 Sisters Storteboom, producent van pluimveeproducten, georganiseerd. Het werd een feest dat goed aansloot bij de doelgroep (voornamelijk productiemedewerkers), met veel afwisseling in entertainment en met een catering- en stylingconcept, waarin veel producten van 2 Sisters Storteboom waren verwerkt.

De 1500 gasten - medewerkers en partners - werden met touringcars vanuit alle vestigingen naar het centraal gelegen Dolfinarium in Harderwijk vervoerd, waar ze rond 18.00 uur arriveerden. In het fraai uitgelichte park werden ze welkom geheten door onder andere mascotte Wally van het Dolfinarium en draaiorgel Anton Pieck.

Dolfijnenshow Aqua Bella
Daarna kregen ze in de onlangs volledig gerenoveerde Dome de nieuwe dolfijnenshow Aqua Bella te zien, die extra spectaculair is geworden door de vele projectiemogelijkheden en licht- en geluideffecten. Voorafgaand aan deze show bedankte de directeur van 2 Sisters Storteboom, op het podium in het water, de medewerkers voor hun inzet in de afgelopen jaren. Na de wervelende show liepen de gasten gefaseerd naar buiten, waar op allerlei plaatsen in het park volop en gevarieerd entertainment was.

Gevarieerd entertainmentaanbod
In Avond-Uur werd er gedanst en gefeest op de muzikale selecties van DJ Miss Smile, DJ No Sugar, ondersteund met percussie en Funky Diva Ezz. In Dageraad verraste het muzikale multi-talent Tommy Thompson de gasten met zang en saxofoonspel. Iets verderop, in het feestpaviljoen, gingen de gasten helemaal los op de dansvloer. Daar zorgden de artiesten van Booming Piano's voor, die alle denkbare verzoeknummers speelden op piano en drum; van Nederlandse meezingers tot klassieke evergreens.

In verschillende feestruimtes brak de schaterlach door dankzij diverse stand-up comedians. Ook de Butler Brothers en Femme Fatale van theatergezelschap Mr. Image zorgden met hun verschijning en humor voor de nodige hilariteit. Illusionisten vermaakten de gasten in alle zalen, terwijl entertainer IJsco Hassan bij elke gast een glimlach op de gezicht toverde.

Styling met verpakkingsmaterialen
Toine Dorpmans Groep had het event gestyled met talloze verpakkingsmaterialen van 2 Sisters Storteboom. Ook bij de bereiding van de buffetten werd veel gebruik gemaakt van de eigen producten van het bedrijf. Aan het eind van de avond werden de gasten, terwijl ze onderweg waren naar de touringcars, nog getrakteerd op diverse warme snacks. De opdrachtgever en de organisator konden na afloop terugkijken op een sfeervol en rimpelloos verlopen personeelsfeest.

Bron: High Profile Events

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers