Update Algemene Verkoop- en Leveringsvoorwaarden Tentoonstellingsbedrijven

23-4-2019

Als CLC-VECTA leveren we al jaren uniforme Verkoop- en Leveringsvoorwaarden voor onze leden. We houden die met enige regelmaat tegen het licht op o.a. toepasbaarheid en gewijzigde wetgeving. Tezamen met de feedback die we eind vorig jaar tijdens een bespreeksessie ontvingen in Amersfoort, is een geoptimaliseerde versie ontwikkeld. Na controle door de daarbij betrokken leden, publiceren we vandaag de nieuwe set, inclusief bijbehorende vertalingen.
 
Facilitaire Bedrijven = Tentoonstellingsbedrijven
Omdat het begrip Facilitaire Bedrijven andere associaties opriep, hebben we gekozen voor het begrip Tentoonstellingsbedrijven. Verdere wijzigingen zien toe op Intellectueel Eigendom, Toepasselijkheid van voorwaarden, Annulering / Wijziging en Aansprakelijkheid. We hebben alle wijzigingen voor je samengevat én een versie met wijzigingen zichtbaar geplaatst op de ledenportal. Hierin lees je ook enkele handige tips van onze jurist voor het gebruik van de voorwaarden met buitenlandse partijen of partijen die hun algemene voorwaarden van toepassing verklaren (en hoe je problemen kunt voorkomen daarmee!)
 
Daarnaast vind je hier uiteraard de schone Nederlandse versie (in Word en PDF) en de Engelse en Duitse vertaling.
 
Heb je vragen of ben je je inlog kwijt om te kunnen downloaden? Bel of mail ons dan gerust!
 
Let op! Ook de pdf-link voor opdrachtgevers (waarnaar diverse leden verwijzen) is gewijzigd: Link voor opdrachtgevers (NL pdf-versie)

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers