Van Geelen breidt opnieuw aanbod tapijttegels uit

16-2-2014

Tapijttegels bieden veel voordelen op evenementen, beurzen en stands. Naast de gunstige prijzen zijn tapijttegels milieuvriendelijk en flexibel te hanteren tijdens de op- en afbouw.

Van Geelen Standinrichtingen is gespecialiseerd in de verhuur van tapijttegels en standinrichtingen. De General manager, Johan Seijbel, vertelt enthousiast over hun nieuwe aanbod: "Kleuren hebben veel invloed op de beleving tijdens een beurs. Daarom hebben we aan ons assortiment grote tapijttegels in felle kleuren toegevoegd zoals grasgroen, rood, paars, oranje en geel. Daarnaast hebben we ook onze voorraad met de basiskleuren; antraciet, blauw en grijstinten, opnieuw aangevuld."

Met tapijttegels gedrag beïnvloeden
Met tapijttegels kan je gemakkelijk een luxe uitstraling creëren en oneindig veel combinaties maken in patronen en accenten. Seijbel geeft graag advies over de mogelijkheden: "Kleuren staan erom bekend dat ze je stemming beïnvloeden, maar ook je gedrag. Het is goed om je daar tijdens de inrichting van een beurs bewust van te zijn."

Hij legt uit wat voor invloed de kleur van tapijttegels op de bezoekers kan hebben: "Het is leuk om te zien wat kleuren met je kunnen doen. Een rode kleur ziet er vrolijk uit, maar het kan bijvoorbeeld ook actie genereren. Beïnvloeding in gedrag kan ook. Als je wilt dat mensen in een bepaalde richting gaan lopen, dan kan je bijvoorbeeld met een afwijkende kleur een optisch looppad creëren. En zo zijn er nog meer interessante voorbeelden."

Complete standinrichting
Naast tapijttegels biedt Van Geelen ook meubilair voor standinrichtingen aan. Van een (sta) tafel met (bar) stoelen tot aan zitbanken of een koelkast. Seijbel vult dit aan: "Klanten zoeken een one-stop-shop. Daarom bieden we een complete inrichting aan en regelen zelf het transport. Wij denken graag in oplossingen en klantvriendelijkheid staat altijd bij ons centraal."

Van Geelen Standinrichtingen is gevestigd in Maarssen. Bekijk het uitgebreide assortiment op www.vangeelen.nl of neem telefonisch contact op via +31 (0)346 - 557 190.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers