Vernieuwde website Quality Bookings

19-10-2013

Het werd tijd voor een vernieuwde website voor Quality Bookings. Eén die meer bij deze tijd past en een stuk gebruiksvriendelijker is. Vooral de tweedeeling tussen sprekers en artiesten is één van de belangrijkste veranderingen op de website. Je vindt nu nog sneller de spreker of artiest die geschikt is voor jouw evenement.

Alle sprekers en dagvoorzitters kun je nu op onderwerp en budgetklasse selecteren. Daardoor is het vinden van de juiste sprekers nu nog makkelijker geworden. Bekijk hier het verrassende en inspirerende aanbod.

DeOndernemer.nl
DeOndernemer.nl, het grootste online plaform voor ondernemers in Nederland, is mediapartner geworden van Quality Bookings TV. Met ruim 500.000 unieke bezoekers per maand bereikt Quality Bookings een zeer grote groep ondernemers met unieke interviews en filmpjes.

Vanaf 18 oktober zal er elke week één interview online verschijnen op de website.

Interview René Savelberg
Vanuit De Roestbak in Almere interviewt Robert de Vries de voormalig CEO van McDonald's. Nooit kwam je zoveel te weten over één van de grootste bedrijven ter wereld. René Savelberg heeft 14 jaar lang aan de top gestaan van McDonald's en weet als geen ander hoe een bedrijf groeikracht kan creëren.

Bekijk hier deze aflevering.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers