Welke eventprofessional was het meest invloedrijk in 2012?

27-12-2012

Voor de derde keer organiseert EventBranche.nl de EventBranche Top 30; een lijst met de 30 meest invloedrijke eventprofessionals van 2012. Wie maakte zich hard voor de eventmarketingindustrie? Wie bedacht innovatieve concepten? Of wie veranderde jouw kijk op events?

De lijst komt als volgt tot stand: naast een shortlist gemaakt door het EventBranche.nl-team polsen wij diverse zwaargewichten binnen en net buiten de branche. Zij dragen namen voor die in de shortlist verwerkt worden. Uiteindelijk ontstaan daaruit 29 genomineerden en mag je als eventprofessional de 30e naam aandragen. De vakjury zet vervolgens de namen in volgorde van 1 naar 30. Die beoordeling telt voor 2/3 mee in de eindrangschikking. Vervolgens kun je zelf op de genomineerden stemmen. Jouw stem telt voor 1/3 mee en zo ontstaat de EventBranche Meest invloedrijke eventprofessional van het Jaar. Vorig jaar vulden ruim 1100 branchegenoten het stemformulier in en kwam Riemer Rijpkema, directeur CLC-VECTA, als winnaar uit de bus.

Jouw hulp is nodig!
Maar dit jaar lijkt alles anders. Zowel het EventBranche-team als de vakjury hebben veel moeite om tot een gewichtige lijst van 30 namen te komen. Daarom roepen zij nu al je hulp in. Via onderstaand formulier kun je maximaal 3 namen aandragen, inclusief een onderbouwing. Aan de hand van de onderbouwing en het aantal keren dat een bepaalde naam genoemd wordt, passen wij de lijst aan. Begin volgend jaar kun je online je stem uitbrengen op de 30 genomineerden.

Nomineer je favoriet voor de EventBranche TOP 30 hier.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers