WTC Congrescentrum genomineerd voor Congreslocatie van het Jaar

22-7-2013

Het WTC Expo Vergader- & Congrescentrum opende vier jaar geleden zijn deuren en werd daarmee een waardevolle uitbreiding van het multifunctionele WTC Expo in Leeuwarden. Met 15 zalen, variërend in capaciteit van 3 tot 800 personen, biedt deze locatie voor elk wat wils. Grote congresorganisatoren hebben de weg naar Leeuwarden de afgelopen jaren al ontdekt, waardoor onder andere de jaarcongressen van VNG en PvdA er hebben plaatsgevonden. En naar tevredenheid, zo heeft de PvdA na afloop aangegeven het WTC Expo een absolute aanrader te vinden als congreslocatie. Merel de Haan, medewerker congresbureau van PvdA: “Bij het WTC is de klant echt koning!”.

Het is dan ook niet verrassend dat de locatie nu één van de genomineerden is, samen met 13 andere locaties in Nederland. Salesmanager Sabrina Slagman legt uit wat het congrescentrum in Leeuwarden zo uniek maakt: “Wij bieden een totaalpakket; men kan bij ons vergaderen, een congres organiseren, heerlijk dineren, overnachten in één van de 143 luxe kamers en voor vermaak ook nog naar het naastgelegen casino. Parkeerruimte en internet zijn bij ons gratis, dat vinden wij heel belangrijk.”

Het vakmagazine Conference & Events organiseert dit jaar voor de tweede keer de ‘Congreslocatie van het jaar’ verkiezing. Stemmen kan tot 1 december 2013 via de website www.congreslocatievanhetjaar.nl. Naast het aantal stemmen en de waardering in de stemrapporten, telt ook het oordeel van een deskundige jury mee in de toekenning van de award. De locaties worden beoordeeld op ligging, bereikbaarheid, inrichting, catering en service. De uitreiking vindt plaats in januari 2014 tijdens het Meetings Business Event 2014.

Bron: Meeting Magazine

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers