Kijk op: www.wijhelpengraag.nu voor meer informatie en het stellen van je hulpvraag

wijhelpengraag.nu is een initiatief van branchevereniging CLC-VECTA namens organisatoren en toeleveranciers in de evenementenbranche.

Breepark


Breepark
Bavelseparklaan
4817 ZX Breda

t: +31 (0)76 - 763 04 76
events@breepark.nl
communicatie@breepark.nl
www.breepark.nl

WhatsApp (enkel berichten):
+31 (0)6 - 10 05 37 52

 

Onbegrensde mogelijkheden aan de rand van Breda

Breepark is de nieuwe evenementenlocatie direct gelegen aan de A27 in Breda. In het grote vrijetijdsgebied draait het om diversiteit, waardoor horeca, entertainment, sport en natuur er op unieke wijze samenkomen. Zo zijn er vaste elementen als megabioscoop Kinepolis, Vier Hoog Breda met bowling, lasergame en escaperooms, sportwinkel Decathlon en diverse horecagelegenheden als McDonald’s, Happy Italy, 5th Avenue en restaurant Vandaag.

Een groot evenement organiseren?
De 8.300m2 grote evenementenhal is ideaal voor een beurs, groot muziekevenement, bedrijfsfeest en meer. Zo biedt Breepark inmiddels plaats aan evenementen als Tiësto presents CLUBLIFE, ART BREDA, K3, Love & Marriage beurs, Radical Redemption en de Businessdagen West-Brabant. Maar ook TV producent Endemol Shine weet Breepark te vinden.

Eindeloos veel combinatiemogelijkheden
De grote congreszalen, kleinere vergaderruimtes, ruime ontvangstruimtes en foyer zorgen er voor dat er voor iedere bespreking of activiteit wel een passende ruimte is. Door de grote ramen kijk je uit over het natuurgebied van Breepark of over de evenementenhal. De ruimtes zijn voorzien van alle moderne faciliteiten.

Met het ruime aanbod aan horecagelegenheden en entertainment kun je in Breepark je dag geheel invullen. Eerst een plenaire presentatie in één van onze vergaderruimtes en daarna een borrel in Happy Italy of restaurant Vandaag? We kijken graag samen met je naar de onbegrensde mogelijkheden.

Ontmoeten in Breepark
Doen wat je leuk vindt. Ontmoeten, vergaderen, presenteren, feesten, actief bezig zijn, elkaar inspireren en samen plezier maken! Het team van Breepark is actief en creatief om samen het beste arrangement te bepalen en te organiseren. Kom gerust langs voor een rondleiding!

Wil je een evenement, congres of vergadering organiseren? We nodigen je graag uit. Neem contact met ons op via events@breepark.nl.

Voor media-, PR- en communicatie neem je contact op met communicatie@breepark.nl.

 

 

terug naar zoekresultaten

Nieuws

14-02-2019
Duurzaam Breepark installeert 3.648 zonnepanelen
Deze verduurzaming draagt bij aan een forse CO2 reductie.

13-11-2018
Anneke Stins, commercieel directeur Breepark, wint Aithra Belofte Award
Deze award is een aanmoedigingsprijs voor de meest veelbelovende ondernemende vrouw jonger dan 35 jaar.

Beurzen

Congressen & Vergaderingen

Evenementen & Incentives

Entertainment

Partners & preferred suppliers