Total Events 4U

Sinds 2020, midden in de Corona pandemie, zijn wij gestart met ons evenementenbureau. In deze periode kwam de hele evenementenbranche stil te liggen en werden alle boekingen geannuleerd of verplaatst. Hierin misten wij een groot gedeelte communicatie naar de klant toe. Er heerste veel onrust en onduidelijkheid. Dat is nou precies waarmee Total Events 4U het verschil wil gaan maken!

Het boeken van een band en/of artiest en act is niet alleen de datum bepalen en contract maken. Hier zit ook een heel groot gedeelte verzorging in. Wij willen onze klanten helpen en ontzorgen bij hun boeking en evenement. Van begin tot het eind zullen wij aanwezig zijn en zorgen dat het evenement zorgeloos verloopt.

Total Events 4U is een nieuwe naam in de evenementen wereld maar onze medewerkers hebben al jarenlang ervaring in deze branche. Bij ons kunt u met een idee binnen lopen en samen maken wij er een geweldig evenement van. Van privéfeest tot festival. Intiem of mega groot, wij geven u deskundig advies en regelen het voor u.

Bel, mail of maak een afspraak bij ons op kantoor. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie maken wij van uw idee, een mooi evenement. Afgestemd op uw wensen.

Indien gewenst komen wij ook persoonlijk bij u langs. Wij horen graag wat uw behoeften, wensen en ambities zijn.
 
  

terug naar zoekresultaten


Dommelstraat 66
5347 JL Oss
www.totalevents4u.nl
info@totalevents4u.nl

Diana de Kleijn
0031 (0)6 166 461 60
Stijn van Demen
0031 (0)6 201 305 71
 

Beurzen

Congressen & Bijeenkomsten

Evenementen & Incentives

Entertainment

Kennispartners & preferred suppliers