Welkom Toegankelijkheid & Evenementen

 

 

Welkom Toegankelijkheid & Evenementen
Schaepmanlaan 18
2641 WJ Pijnacker
Nederland

info@geenbeperkingmeer.nl 
+31 6 41847829
www.geenbeperkingmeer.nl

 

Welkom Toegankelijkheid & Evenementen is opgericht door Marianne Dijkshoorn. Marianne weet vanuit eigen ervaring (zij is slecht ter been) alles over toegankelijkheid en inclusie bij evenementen en locaties en zorgt ervoor dat ook mensen met een fysieke, auditieve, visuele en cognitieve beperking kunnen deelnemen aan evenementen.
Mensen met een beperking blijven veelal weg van locaties waarvan niet bekend is hoe toegankelijk deze zijn. Toegankelijkheid gaat verder dan enkel het hebben van een rolstoeltoegankelijk toilet en een drempelvrije zone want mensen met een beperking willen net als ieder ander een gelijkwaardige beleving.

Toegankelijkheidsadvies en certificering
Op ieder evenement of locatie komen mensen met een beperking. Wat kun je hen vanuit gastvrijheid bieden om zo een gelijkwaardige beleving te creëren? Vanuit gastvrijheid zijn er veel zaken haalbaar op het gebied van toegankelijkheid die niets of geringe kosten met zich mee brengen. Ook is het een feit dat locaties die serieus werk maken van toegankelijkheid meer boekingen krijgen. Het is dan ook belangrijk om je te laten adviseren en certificeren op het gebied van toegankelijkheid.
 
Maak je event toegankelijk voor iedereen
In 2018 bracht Marianne Dijkshoorn het boek: ‘Maak je event toegankelijk voor iedereen’ uit. Het boek bevat veel praktische tips die gaan over toegankelijkheid vanuit gastvrijheid. Het boek is ook Engelstalig verkrijgbaar. Het boek is een musthave voor iedere evenementenlocatie en evenementenorganisator.

Rolstoelmat
Marianne organiseert ook inclusieve evenementen, zo kwam zij op het idee om voor rolstoelgebruikers een plaats te creëren doormiddel van een rolstoelmat. De matten zijn zowel te koop als te huur.
 
Wil je Samenwerken?
Marianne Dijkshoorn weet alles van toegankelijkheid bij evenementen en kan jouw evenement of locatie adviseren. Daarnaast geeft zij sprekersbijdragen en verkoopt en verhuurt zij rolstoelmatten. Wil je samenwerken? Je bent van harte welkom.
 

terug naar zoekresultaten

Beurzen

Congressen & Bijeenkomsten

Evenementen & Incentives

Entertainment

Kennispartners & preferred suppliers