Podcasts

Ondernemersverhalen in tijden van crisis. In deze wekelijkse podcasts delen we tips, kennis en inspiratie voor én door ondernemers in de live-communicatie branche. Gesprekken met een inspirerend en informerend karakter.
 

In de tiende podcast is Eline Deijs, director Marketing & Digital bij RAI Amsterdam en tevens bestuurslid bij CLC-VECTA, aan het woord. Zij legt uit wat de coronacrisis betekent voor de RAI en vertelt over de vertaalslag naar hybride evenementen en online webinars. Bovendien legt Eline uit wat haar lobby bij politiek Den Haag precies inhoudt.
In de negende podcast is Kitty Onder de Linden, accountmanager voor zakelijk toerisme bij Congresregio Zwolle, aan het woord. Kitty vertelt over wat zij als non-profit organisatie nu doen om de business op gang te krijgen en te houden, deelt creatieve ideeën van verschillende locaties in de regio en geeft haar mening over wat zij denkt dat nodig is om uit de recessie te komen.
04 juni 2020
In deze podcast spreken we de eigenaar van Standcraft B.V., Hank Hagoort. Hank vertelt over het omdopen van zijn bedrijf naar de 1,5 meter expert en wat dit betekent voor zijn 14 werknemers. Daarnaast vertelt hij over hybride beursstands, de concurrentie binnen de branche en de kracht van live ontmoetingen.
28 mei 2020
In deze podcast vertelt Kevin Kessels, eigenaar van Gigant International, over het uitlenen van zijn spullen en mankracht aan andere sectoren en legt hij uit hoe dat precies in zijn werk gaat. Daarnaast vertelt hij over de kernwaarden binnen het bedrijf en geeft hij tips aan andere ondernemers binnen de branche.
22 mei 2020
In de zesde podcast vertelt Bob van der Kolk, directeur van artiesten & evenementenbedrijf BURO2010 in Almere over een koerswijziging naar de digitalisering van totaalaanbod, het nieuwe verdienmodel van online optredens en het voortbestaan van live entertainment.
15 mei 2020
In deze podcast is Jolanda Jansen, directeur van Rotterdam Ahoy, aan het woord. Zij vertelt over de impact van het coronavirus op Rotterdam Ahoy en haar werkzaamheden. Daarnaast legt ze uit hoe de locatie nu inzetbaar is en welke verwachtingen zij heeft over (eventuele) evenementen voor dit najaar.
04 mei 2020
In de vierde podcast spreken we Willemijn Zandbergen, eigenaresse van Unravel incentives and events. Zij vertelt over de stricte wet Richtlijn Pakketreizen en legt uit hoe CLC-VECTA haar in deze periode helpt. Daarnaast vertelt ze wat zij vindt van de 1,5 meter samenleving en geeft ze haar mening over wat voor toekomst deze branche voor ogen zou moeten hebben.
30 april 2020
In de derde podcast vertelt Han Leenhouts, spreker en eigenaar van Sales & Pepper, over wat corona voor hem betekent en wat we moeten doen zodra de bedrijven en samenleving coronaproof zijn. Hoe halen we de waarde van live-communicatie terug en de angst weg?
24 april 2020
In deze tweede podcast is Robert de Vries van sprekersbureau Quality Bookings, Eventbureau.nl en Theaterbureau.nl aan het woord. Hij vertelt over mogelijke opties voor de ‘nieuwe’ 1,5 meter-maatschappij en het kritisch kijken naar je onderneming. Ook deelt hij zijn visie over digitale kansen binnen de evenementenbranche.
16 april 2020
In de eerste podcast spreken we Erik-Jan Ginjaar, directeur Postillion Hotels en voorzitter van CLC-VECTA. Hij vertelt over nieuwe ondernemerskansen, een nieuw business model van Postillion Hotels, legt uit hoe hij positief blijft en geeft tips aan ondernemers.
10 april 2020

Beurzen

Congressen & Vergaderingen

Evenementen & Incentives

Entertainment

Kennispartners & preferred suppliers