Ervaren standbouwer(s)

In onze werkplaats maken we zowel toffe interieurs als maatwerk high end stands. Daar zijn we trots op en natuurlijk heel blij mee, maar het zorgt ook voor wat uitdagingen. Want wie gaat die geweldige projecten allemaal mee opbouwen en demonteren?

Als jij deze vraag met een volmondig ‘IK’ beantwoordt, zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

In onze moderne werkplaats bereid je de stand van de klant mee voor aan de hand van een projectmap en zet je de stand met toebehoren klaar in het magazijn. Je gaat mee naar de

beurs om de stand op te bouwen en demonteert deze weer als de beurs ten einde is. Soms blijf je op locatie voor servicewerkzaamheden of omdat de beurs snel weer is afgelopen.

Wat vinden we belangrijk?

Je beschikt over technische kennis en ruimtelijk inzicht en je weet dat je ook regelmatig ’s avonds of in het weekend kunt worden ingezet. Soms ben je wat langere periodes van huis en dat vind je geen probleem. Je draait je handen niet om voor fysiek zwaar werk, je kunt goed omgaan met planningen en deadlines en je bent makkelijk in de omgang met mensen. Je hebt ervaring met standbouw en het zou fijn zijn als je in de omgeving van Oisterwijk woont.

Beheersing van de Engelse en Duitse taal en het hebben van rijbewijs C is helemaal tof!

Wat vind je bij Boom?

· Een fulltime functie met alle ruimte voor eigen input

· Een mooie werkplek in een enthousiast en gemotiveerd team

· Een no-nonsense bedrijf met een informele werksfeer

· Pensioenregeling en reiskostenvergoeding

Locatie

Oisterwijk (vlakbij het station)

Start

Zo snel mogelijk

Over Boom

Boom Exhibits & Interiors in Oisterwijk is een fullservice bedrijf dat al meer dan 40 jaar stand- en interieurbouwprojecten voor diverse opdrachtgevers realiseert. We werken en bouwen op tentoonstellingen en evenementen in Europa en daarbuiten. We maken prachtige interieurs voor woonhuizen en bedrijven en we hebben de nodige expertise in huis; van ontwerp en projectmanagement tot een moderne werkplaats, logistiek en opslag. In een leuk team van 30 mensen werken we elke dag aan mooie projecten.

Meer info

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan een mail naar Jolanda Lanslots. Ook als je vragen hebt zien we je mail graag verschijnen. Een bakje koffie doen samen kan altijd!

Boom.png
Publicatiedatum: 18 april 2024
Aantal uur: Fulltime
Soort contract: Vast / tijdelijk
Niveau: MBO / MBO+


Jolanda Lanslots
jolanda@boombv.com
013 523 1040

Beurzen

Congressen & Bijeenkomsten

Evenementen & Incentives

Entertainment

Kennispartners & preferred suppliers