Defibrion nieuwe preferred supplier CLC-VECTA

18-10-2023

We informeren je graag over een nieuwe samenwerking die we zijn aangegaan om jou als lid zo goed mogelijk te ondersteunen met kennis én inkoopvoordeel.

Maak jouw event hartveilig met een AED
Dankzij de samenwerking met Defibrion kun je als lid van CLC-VECTA nu gebruik maken van de exclusieve kortingsdeal voor de aanschaf van een AED.

In Nederland krijgen wekelijks zo’n 300 mensen een hartstilstand. In zo’n situatie is het essentieel om gebruik te maken van een AED. Hoe sneller je een AED inzet, hoe groter de kans is op een succesvolle reanimatie. Zo vergroot je de overlevingskans van het slachtoffer en minimaliseer je blijvende schade. Een AED plaatsen op openbare plekken zoals evenementen, is daarom cruciaal. Daarmee bied je in geval van nood de mogelijkheid om snel te handelen.Om deze reden gaan Defibrion en CLC-VECTA de samenwerking aan.

Defibrion werd in 2008 groot met inkoop en verkoop van AED’s in Nederland. Inmiddels is Defibrion uitgegroeid tot internationaal expert op het gebied van BHV, AED en AED accessoires. Samen met enkele samenwerkingspartners zorgt Defibrion ervoor dat er zo veel mogelijk (werk)plekken en openbare ruimtes hartveilig zijn.

Aanbod voor leden
Defibrion en CLC-VECTA bieden je als lid een korting aan tot wel € 300,- op de adviesprijs van alle HeartSine Samaritan AED’s. Hier krijg je ook een draagtas, reanimatiekit en stickerset bij. Dit pakket kun je aanvullen met een AED opbergsysteem, installatie en/of productuitleg op locatie.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers